SZÓBELI ELŐADÁSOK, FELTÖLTÉS

A szóbeli előadásokra az előadóknak maximum 15 perc idejük lesz. 13 perc után a tagozati titkár kézfeltartással jelzést fog adni, 15 perc után a zsűri elnöke megszakítja az előadást. Az időkorlát ilyen szigorú betartására azért van szükség, mert a zsűrinek az előadást követő 5 percben lefolytatott vitát is pontoznia kell.

Az előadások háttéranyagát legkésőbb a tagozati előadás előtti este 20'00 óráig fel kell tölteni az alábbi URL-re:

https://otdk2017.mik.uni-pannon.hu/index.php?option=com_chronoforms5&chronoform=feltoltes

Ha valaki nem tudja, melyik tagozatban szerepel, a programban ellenőrizheti:

https://otdk2017.mik.uni-pannon.hu/index.php/program

Egy előadó több, különböző típusú fájlt is feltölthet, kifejezetten javasoljuk hogy például a Powerpoint vagy Prezi előadás mellett PDF formában is készítsék el az előadást (vagy csak PDF előadást töltsenek fel). A feltölthető fájlok maximális mérete egyenként 50 MB. Az előadáshoz saját laptopot nem lehet majd használni. Az előadóknak fél órával a tagozat kezdete előtt a helyszínen kell lenniük, ekkor a titkár segítségével meggyőződhetnek arról, hogy helyesen fut-e a feltöltött előadás.
Az előadások lejátszásához használt gépeknek lesz Internet-kapcsolatuk, és az MS Office 2013 elérhető lesz rajtuk. Pptx előadásokat előadói nézetben lehet majd futtatni. Az előadásokat 4:3 képarányra javasoljuk készíteni, az esetleges beágyazott videók felbontása maximum 1024*768 legyen. Javasoljuk a képletek képként történő beágyazását.

Minden előadással kapcsolatos technikai jellegű kérdéssel kérjük, a tagozati titkárt keressék!


emmi color cmykemet logo szines jpegntp 72 rgb

Copyright © 2017 Pannon Egyetem, minden jog fenntartva!